Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

Denominació social:   Tomeu Barceló S. A.

Nombre de identificació fiscal:   A07/104581

Domicili social:   Carrer Eivissa nº 16    07630 Campos – Illes Balears

Correu electrònic: comercial@tomeubarcelo.com

Teléfon: 971 650 304

 

Aquesta web ha estat creada per l’empresa Tomeu Barcelo S.A.. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.

A través d’aquest Avís legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquesta web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris.

Accedint a aquesta web s’accepten els següents termes i condicions: l’accés a aquesta web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés a aquesta web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Tomeu Barceló S. A. i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquesta web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús contingudes a la mateixa.

El titular d’aquesta web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà a l’usuari en cada cas concret.